Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на “Ергенът е твърдо

...
Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на “Ергенът е твърдо
Коментари Харесай

Ивелина от Ергенът: Алек не е там да си търси жена

Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на  “Ергенът ” е твърдо уверена, че Алек не е в шоуто, с цел да си търси жена.

“Той е нерешителен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Не знам за какво се е записал за присъединяване. Не мисля, че е с цел да си откри жена ”, това разяснява тя откакто напусна риалитито в подкаста “Надкаст ”.

44-годишната специалистка, която е упражнявала специалността си и към пандиза, разказа с много забавни изрази основният воин в това издание на шоуто. Според нея, при първата им среща той е бил по-притеснен от нея.

“Алек е нерешителен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбирах го, тъй като и аз се държа по сходен метод, когато ми е неловко ”, разяснява Ивелина.

Тя ще бъде запомнена най-много с това, че влезе в имението на предаването на кон. Ездата в действителност е и повода тя въобще да се запише в “Ергенът ”. Точно преди кастингите, тя паднала от кон и си счупила ръката. Преди да я гипсират, тя попълнила анкетата за присъединяване, тъй като харесала самия Ерген от рекламите.

Ивелина призна, че не е гледала нищо от предните сезони на риалитито, а и никой от другарската ѝ среда също не си падал по него. Вместо да се запознае с предните сезони, тя решила да остане неинформирана, с цел да не се откаже. Всъщност, един път утвърдена една участничка няма по какъв начин да се откаже, тъй като дължи огромна наказателна клауза, стана ясно от обясненията ѝ, цитира " Флагман ".

“Стратегията на продукцията да раздели участничките на два тима – по-млади и по-зрели, е добра за тях. Но е странна ”, това съобщи психоложката. Ивелина призна също, че след края на нейното присъединяване е спряла да гледа “Ергенът ” и дори не я интересува по какъв начин ще приключи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР